Vier Vrouwenkracht: Een Blik in de Inspirerende Workshops van Versterken & Verbinden

Vier Vrouwenkracht: Een Blik in de Inspirerende Workshops van Versterken & Verbinden

Versterken en Verbinden: Ontmoet de Workshop Leiders!

Versterken en Verbinden: Vrouwenevent 21 April 2024

Lorraine Bar

Maak kennis met Lorraine Bar, een toegewijde pedagoog en expert op het gebied van karaktervorming bij kinderen. Met een achtergrond in leerondersteuning en speltherapie, brengt Lorraine een schat aan kennis en ervaring naar haar workshop. Ze is gepassioneerd over het opvoeden met deugden en hoe dit kan leiden tot succesvolle en tegelijkertijd liefdevolle jongeren. Haar workshop zal je voorzien van praktische tools om deugden te integreren in het dagelijks leven, zowel thuis als online, en hoe dit je kinderen kan helpen om zowel op school als in de samenleving uit te blinken.

Workshop Opvoeden van de jeugd, dat deugt: Leer hoe je op een positieve wijze de ontwikkeling van je kind kunt stimuleren en een stevige basis kunt leggen voor hun toekomstige succes.

Rachida Bamzil

Ontmoet Rachida Bamzil, een dynamische zakenvrouw en een ware kunstenares in haar vak. Rachida combineert strategische zakelijke inzichten met artistieke flair en biedt een unieke kijk op hoe ambitie en creativiteit samengaan. In haar workshop leer je hoe je jouw dromen en doelen kunt realiseren met een creatieve en strategische aanpak.

Workshop Van idee tot realisatie: Verlaat de workshop met een actieplan om je ondernemersdromen te realiseren en een vernieuwde energie om je ambities waar te maken.

Ike Amanatkhan

Ike Amanatkhan, expert in persoonlijk leiderschap, nodigt je uit om de kracht van deugdzaam leiderschap te ontdekken. Met haar GuluQ kaarten als instrument, toont Ike hoe je succes en voldoening kunt leiden door je innerlijke leider te ontwikkelen. Haar passie voor empowerment en haar expertise in leiderschapsontwikkeling maken haar workshop een niet te missen ervaring.

Workshop Vind je koers: Stap in een reis naar zelfontdekking en kom erachter hoe je je persoonlijke en professionele potentieel volledig kunt benutten.

Faiza Ben Salah

Faiza Ben Salah brengt een holistische benadering van welzijn naar haar workshop, waarbij ze de krachtige connectie tussen mentale gezondheid en voeding verkent. Als ervaren jongerenwerker en specialist in orthomoleculaire therapie, biedt Faiza inzicht in hoe voeding onze geest kan voeden en versterken.

Workshop Helder Denken, Voedzaam Leven: Ontvang praktische tips en diepgaand advies om je geestelijk welzijn te verbeteren en jezelf te voeden voor optimale helderheid en vitaliteit.

Ben je klaar om jezelf te versterken en te verbinden met andere inspirerende vrouwen? Mis deze kans niet om jezelf te ontwikkelen en deel te nemen aan workshops die je leven zullen verrijken.

Koop Nu Je Tickets!
Terug naar blog